Fotograf i Køge

Et billede siger mere end tusind ord. Find en fotograf i Køge til at forevige dine dyrebareste øjeblikke på tryk og i ramme.

En professionel og nærværende fotograf bag kameraet er din garanti for en behagelig oplevelse og et endeligt produkt, du med glæde kan se tilbage på i mange år fremadrettet. Tryghed er altafgørende for autentiske billeder.

Uanset hvilken type af billeder du ønsker, sørger fotografen for, at det passer til lige præcis jeres hjemlige stil og præferencer, så billederne bliver en naturlig del af både jeres historie og jeres hjem.

Forevig maven med gravidfotos

En graviditet er en spændende tid i en kvindes liv, og for de mennesker, hun har nær. Uanset om det er første eller femte gang, du er gravid, kan en fotograf i Køge forsøde ventetiden med gravidfotos, som du med glæde kan kigge tilbage på, når dit barn er kommet til verden.

Gravidfotos har fokus på den gravides voksende mave og tjener som et uforglemmeligt minde om de ni måneder, du har båret barnet til livet. Når der tages billeder med gravide, er der selvfølgelig fokus på rolige omgivelser og et behageligt tempo, så det bliver en blid oplevelse for både dig og babyen uden unødig stress. Derfor er der til denne type af opgaver også afsat ekstra tid, så du også har mulighed for at afprøve forskellige påklædninger og håropsætninger.

Et sæt gravidfotos behøves selvfølgeligt ikke at foregå i et fotostudie. Drømmer du om at gengive din smukke mave blandt rislende bølger ved havet eller med vind i håret midt i skoven? Det kan sagtens lade sig gøre. Det er en god måde at afbillede din personlighed og det liv, du lever. Der pålægges typisk en merafgift for fotos taget udenfor studiet, men at fotografere med naturligt lys og i levende omgivelser bidrager med et helt unikt aspekt til dine graviditetsbilleder.

Der vil også være mulighed for, at du selv bestemmer farveskemaet og et eventuelt tema for gravidfotograferingen. Vær blot opmærksom på, at du selv kan være ansvarlig for at skulle medbringe enkelte rekvisitter. Det er blandt andet populært at blive fotograferet med lingeri og en lang kjole med slids til, hvor maven er synlig. Forhør på forhånd fotografen om de muligheder, I sammen kan skabe.

Med en fotograf i Køge har du desuden gode muligheder for at portrættere familieforøgelsen fra selve graviditeten, til babyen kommer til verden samt løbende at dokumentere dit barns opvækst med professionelle billeder.

Byd den lille ny velkommen med nyfødtfotografering

Den første tid efter en fødsel er noget ganske særligt. Hvis du nyligt har født og gerne vil have foreviget jeres nye familiemedlem, er newbornfotografering er den perfekte måde at gøre det på.

En session med nyfødtfotografering hos en fotograf i Køge tager cirka tre timer. Der er sat rigeligt med tid af til fotograferingen, da de små størrelser sommetider har deres egen dagsorden på dagen.

Heri er der selvfølgelig taget hensyn til, at der arbejdes med en nyfødt. Det betyder, at der er tid til, at jeres barn får sine basale behov som bleskift og amning dækket undervejs. En glad og tilfreds nyfødt giver trods alt de bedste billeder.

Du kan selv være med til at gøre processen langt sjovere for den nyfødte. Medbring blandt andet babyens pusleting, sut og andre ting, der kan få jeres baby til at slappe af under babyfotograferingen. Det kan også være en god idé også at have lidt snacks med til jer selv som forældre.

Vær desuden opmærksom på, at det er en god idé at bestille en tid allerede inden du har født. Så er du sikker på, at der er plads i kalenderen hos en fotograf I Køge til dig og du har én mindre ting at bekymre dig om, når jeres nyfødte endelig er kommet til verden.

Babyfotografering for de mindste

Det er ikke kun familiens allermindste, der er gode at have på fotografi. Babyfotografering er et populært valg for mange familier. Mulighederne når der fotograferes en baby, fremfor en nyfødt, er selvfølgelig flere.

Du kan vælge enten at få jeres baby foreviget alene, eksempelvis på et lammeskind, eller placeret mellem jer som forældre. Babyfotografering foretages typisk når barnet er mellem to til seks måneder gammel, men det er helt op til jer. Når I vælger en fotograf fra Køge til at jeres babyfotografering, får selvfølgelig også gode råd og forslag til billederne med i købet. Det er jeres garanti for, at billederne med kyndig vejledning bliver som I drømmer om.

Der afsættes cirka en time til babyfotografering, hvor I selvfølgelig selv er velkomne til at medbringe barnets yndlingslegetøj, tæppe eller bamse som rekvisit. Ikke alene er det med til at gøre billedet mere autentisk, det vil også gøre jeres baby mere rolig med de vante omgivelser. Det giver bedre billeder, som I sammen kan se tilbage på i de næste mange år

En fordel ved at benytte en professionel fotograf i Køge er, at du roligt kan smide alle de praktiske bekymringer omhandlende fotograferingen. Ikke nok med, at du er i trygge og kompetente hænder, så sørger fotografen også for, at alle rekvisitter, baggrunde og lyssætninger er perfekte og passer til lige præcis dine ønsker. Du kan altså tage din baby med til babyfotografering med ro i maven.